Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Νίκη απο ''Μέταλλο''..

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
Εθνικός Μετεώρων  Θεσσαλονίκης - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
2 - 3  
Δύσκολο διπλό των Ποντίων μέσα στον Εθνικό Μετεώρων στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στον 3ο όμιλο του Προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 15’ όταν μετά από  δυνατό σουτ και  απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο επερχόμενος Τσενικλής Κ. με κοντινό πλασέ έκανε το 0 -1.
Η ομάδα του κ. Ντόγκιτς δεν το έβαλε κάτω (προπονητής του Εθνικού Μετεώρων και παλιός γνώριμος από το πέρασμά του από Αιγινιακό και ΓΑΣ Σβορώνου) ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο επιθετικός των Ποντίων Τουλίκας Γ. σε αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έγραψε το 1 – 2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ξανά δίνοντας τον χαρακτήρα του αμφίρροπου στο παιχνίδι.  
Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με την ομάδα του κ. Μπεκιάρη Γ. να παίρνει τελικά το διπλό όταν ο Χατζηαργυρίου Α.  βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 2 – 3.
Αρκετοί φίλαθλοι στο γήπεδο των Μετεώρων στην ηλιόλουστη μέρα του  Φθινοπώρου και άριστη φιλοξενία από τους ανθρώπους της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.  
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ) , Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Κατσάρας Α., Χατζηαργυρίου Α. , Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ.,  Φωτιάδης Γ. ,  Χριστουδουλής Γ. (Τ) , Κάπε Ε., Κουτσουράς Γ., Ιακωβίδης Θ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου