Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Έσπασε το ρόδι...


ΕΠΣ Μακεδονίας / Παιδικό  (Όμιλος Ειδικής Βαθμολογίας Δυτικά )
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Κεραυνός Κολχικού
4 - 0
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι στο Κολχικό για την ομάδα των Ποντίων όταν σε κάθετη πάσα ο Ανδρικόπουλος Β. βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.
Οι παίχτες του Στέφανου Ταβουκτσή διπλασίασαν τα τέρματά τους δύο λεπτά αργότερα καθώς μετά από σέντρα του Τσιγκαρόπουλου Γ.,  ο Λαδένης Α. με ψηλοκρεμαστή πάσα τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Ανδρικόπουλο Β. ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2 - 0. Το επιθετικό κρεσέντο το τυπικά γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 20 λεπτό όπου ο Λαδένης Α. αυτή τη φορά δεχόμενος πάσα του Ανδρικόπουλου Β. έκανε το 3 -0 .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πόντιοι χαλάρωσαν και οι παίχτες του Κεραυνού ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού μετά από σέντρα ακριβείας του Καλαιτζίδη Ν. ο Ματέο Α. βρέθηκε σε κατάλληλη θέση και έγραψε το τελικό 4 -0 σπάζοντας  έτσι το ρόδι για την ομάδα της Κατερίνης και δίνοντας της τους πρώτους βαθμούς στο Όμιλο Ειδικής βαθμολογίας στο ανταγωνιστικό Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Παιδικό ( Προπονητής : Στέφανος Ταβουκτσής) : Καλαιτζίδης Α. (Τ), Λαδένης Α. , Ανδρικόπουλος Β., Στούμπος Χ., Τσιγγαρόπουλος Γ. , Σιδηρόπουλος Χ. , Ματέο Α., Καλαιτζίδης Ν., Ρουμπιές Γ. , Χανδόλιας Ν., Μπατσαράς Ο., Ρόγκας Α., Τζήκας Σ., Νάση Ζ (Τ), Τσιμόπουλος Δ., Στεφανίδης Κ., Παπαδόπουλος Β.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου