Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τα θερμά συλλυπητήρια του Κώστα Μάρκου!

Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

 

Ο Γιάννης Παπασταύρου στο κέντρο μαζί με τον Κώστα Μάρκου (αριστερά),επί σειρά τριάντα ετών προπονητή και σκάουτερ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και συνεργάτη του Γιάννη Παπασταύρου!
Ένας ακούραστος εργάτης του Παναθηναϊκού έφυγε από την ζωή το Σάββατο και βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια του Τριφυλλιού.
Ο Γιάννης Παπασταύρου ο οποίος διατέλεσε για πολλά χρόνια παράγοντας στο πράσινους και την "ψυχή" των ακαδημιών του Παναθηναϊκού πέθανε σε μεγάλη ηλικία ενώ τα τελευταία δυο τρία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Λεζέ: Ο Γιάννης Παπασταύρου ποζάρει ανάμεσα στους Καραγκούνη, Αλεξόπουλο, Χαλκιά και τους άσσους του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση ενός τίτλου,υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Μάρκου! Μαζί τους και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Ο κ. Παπασταύρου για δεκαετίες δούλεψε στον Παναθηναϊκό προσφέροντας έργο στους πράσινους ενώ από τα "χέρια" του ως ο άνθρωπος που έτρεχε για τα πάντα στις ακαδημίες του Τριφυλλιού πέρασαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες.
Από τον Σπύρο Λιβαθηνό έως τον Αλέξανδρο Τζόρβα και φυσικά πολλούς ακόμη πράσινους που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπως οι Καραγκούνης, Μπασινάς, Βακουφτσής, Κυργιάκος, Χούτος και πολλοί ακόμη ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.
Ο κ. Παπασταύρου έμενε κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια λόγω προχωρημένης ηλικίας δεν ασχολιόταν με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και εν γένει το Τριφύλλι πάντα φρόντιζε να μαθαίνει τα νέα της αγαπημένης του ομάδας. Χαιρόταν στις χαρές της και στενοχωριόταν με τις λύπες της.
Η κηδεία του Γιάννη Παπασταύρου θα γίνει την Τρίτη το πρωί στις 11.00 στον Άγιο Κωνσταντίνο Ζωγράφου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου