Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Με το δεξί το Προπαιδικό ...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης  – Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου    8-0
Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι παίχτες των Ποντίων στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς επιβλήθηκαν της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου με σκορ 8 – 0. Παρά το ευρύ σκορ οι δύο ομάδες στην αρχή φαινόταν ισοδύναμες καθώς  οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα ενώ στις αντεπιθέσεις οι αντίπαλοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί χάνοντας και τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Φ. Νταμπώσης.
Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι παίχτες των ποντίων ανέβασαν την απόδοσή τους και άνοιξαν το σκορ με τον Κ. Τσενικλή μετά από επανωτά σουτ στην αντίπαλη εστία.   
Στη συνέχεια οι παίχτες των ποντίων ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με μερικά από αυτά να είναι ιδιαίτερα όμορφα δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή τους να δοκιμάσει και άλλους παίχτες και σχήματα στο τερέν . Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους αντίπαλους παίχτες να δίνουν τα χέρια μεταξύ τους και η Κατερινιώτικη ομάδα να αναχωρεί  για την Πιερία.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. , Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Κατσάρας Α., Χατζηαργηρίου Α. , Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ., Τουλίκας Γ. , Χριστουδουλής Γ. , Κάπε Ε., Κουτσουράς Γ., Ιακωβίδης Θ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου