Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κ17: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-4 (VIDEO)

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού κέρδισαν τον Λεβαδειακό με 4-3, για την έβδομη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ17.
Νικηφόρα πέρασε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού από τη Λειβαδειά, καθώς επικράτησε με 4-3 της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού, στο ενωσιακό γήπεδο Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα, για την 7η αγωνιστική του 1ου γύρου του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,
είχαν την κυκλοφορία, έπαιξαν με την μπάλα κάτω και ιδιαίτερα στο διάστημα 47’ ως 65’ κυριάρχησαν απόλυτα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν περισσότερο το σκορ. Το 3-4 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, μιας και ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή.
Οι Βοιωτοί στην αρχή του ματς βγήκαν να πρεσάρουν ψηλά, αλλά συν το χρόνο υποχώρησαν και προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν και να κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, ιδιαίτερα με μακρινές μπαλιές  στο δεκάρι και στο σέντερ φορ τους και έχασαν έτσι κάποιες ευκαιρίες να σημειώσουν επιπλέον γκολ.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ με σουτ του Πίσπα, ενώ ο Λάμπρου επίσης με σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Ο Λεβαδειακός μείωσε με τον Αγγελάτο σε 1-2 και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπαλατσούρας έκανε με σουτ το 1-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Λεβαδειακός μείωσε με τέρμα του Αποστολόπουλου σε 2-3  και στο 57’ οΠίσπας διεύρυνε το σκορ για τους πράσινους σε 2-4. Μετά το 65’ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Οι παίκτες του Ηλία Λιόντου κατάφεραν και μείωσαν λίγο πριν τη λήξη του ματς σε 3-4, όταν ο Κωτσαλάς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Λιόντος): Σατλής, Κουντουριώτης, Χατζηλάμπρος, Αναστασιάδης, Σβέρκος, Παλπάνης, Αγγελάτος, Ντιντάι, Αποστολόπουλος, Χωνευτίδης, Κουτσούμπας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Κωτσαλάς, Πολυτάρχου, Γκλάβας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Αθανασόπουλος, Χρυσικός, Μίγγος (Κουντουριώτης), Μπαλατσούρας (Θεοχάρης), Τουρούκης (Μπουζούκης), Χατζηγιοβάννης (Μεράι), Λάμπρου, Πίσπας (Σίμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου