Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 4-0 [PHOTOS + VIDEO]


Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της Καλλονής, στο παιχνίδι που έγινε στο Αθλητικό κέντρο των πρασίνων στο Κορωπί, για τη 10η αγωνιστική του 1ου γύρου του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, και ήταν εξαιρετικός ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη η Καλλονή, παρά το βαρύ σκορ, έδειξε ότι διαθέτει μια καλοδουλεμένη ομάδα με αρκετά ταλέντα και στο Κορωπί φάνηκε ότι ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο.
Οι παίκτες του τριφυλλιού προηγήθηκαν στο 31’ όταν μετά από εξαιρετική ασίστ του Λάμπρου, ο Μπαλατσούρας με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι πράσινοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ.
Στο 61’ σε ένα συνδυασμό για όσκαρ, στον οποίο οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου «έκρυψαν» την μπάλα, με τον Μίγγο να βγάζει την τελική πάσα στον Λάμπρου στην περιοχή και ο οποίος με αριστοτεχνικό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 70’ ο Σερβιλάκης έβγαλε όμορφη σέντρα στον Μεράι και ο οποίος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρούμπος δέχθηκε την μπάλα, μετά από βολέ του Ξενόπουλου, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πατώντας περιοχή, αλλά ανατράπηκε από τον Βαγγελάκη και ο διαιτητής έδωσε το καταφανές πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρυσικός ο οποίος ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Πέναλτι κέρδισε και η Καλλονή στο 66' σε ανατροπή του Κυριακού από τον Ξενόπουλο, ωστόσο μετά την εκτέλεση η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα ο Ξενόπουλος την είχε βρει με τα ακροδάκτυλα. Στις αντεπιθέσεις της, η ομάδα από τη Λέσβο ήταν επικίνδυνη και σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ξενόπουλος «κατέβασε ρολά» με εκπληκτικές αποκρούσεις.
Μετά τη νίκη του αυτή ο Παναθηναϊκός πλησίασε και υπολείπεται δύο βαθμούς από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό που ισοβαθμούν στην κορυφή, αλλά οι πράσινοι έχουν 2 και 1 παιχνίδια αντίστοιχα λιγότερα, από τους αντιπάλους του. Από την άλλη η Καλλονή με 8 βαθμούς σε 9 ματς βρίσκεται στην όγδοη θέση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Ξενόπουλος, Βαλμάς,  Σερβιλάκης (77’ Στρατήγης), Χρυσικός, Ζήκος, Μίγγος (77’ Θεοχάρης), Πίσπας (77’ Ρούμπος), Μπαλατσούρας, Λάμπρου, Κουντουριώτης (84’ Σίμος), Χατζηγιοβάννης (65’ Μεράι).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ( Φώτης Κοκκινέλης): Παπάζογλου Φ., Δράκος, Μπουρμπούλης (88’ Λεβεντέλης), Καραγιώργης, Βαγγελάκης, Παπάζογλου Θ. (57’ Κεραμιδάς), Ξύδας, Ντηνιακός, Κυριακού (88’ Βούλγαρης), Πιπεράς (87’ Γιαζιτζόγλου), Σεφουλάι (77’ Μερτζιάνης).
Φωτορεπορτάζ
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου