Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρώτη ήττα...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Ακαδημία Ντίνου Κούη    0  -  5


Πρώτη ήττα για το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων στην 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας από την πολύ καλή ομάδατης Ακαδημίας του Ντίνου Κούη.
Οι παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ καθώς η ομάδα του Ντίνου Κούη εκμεταλλευόμενη τη δύναμη και την ταχύτητα προηγήθηκε  στο 20λεπτο με 0 – 3. Οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη ισορρόπησαν το παιχνίδι βγήκαν μπροστά και έχασαν μοναδική ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ όταν το σουτ του Τσενικλή Κ.τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι Πόντιοι δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα χάνοντας κλασική ευκαιρία στο τέλος να πετύχουν ένα  γκολ σε κλασικό τετ α τετ του Τουλίκα Γ. Η θεσσαλονικιώτικη ομάδα απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου κάνοντας το 6 στα 6. Τα συγχαρητήρια όμως και στους παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων που πάλεψαν , κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους (αν και σε μερικές περιπτώσεις αυτό ήταν φυσικώς αδύνατο) και έφυγαν με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο του Καλοχωρίου. Η Κατερινιώτικη ομάδα παραμένει στην δεύτερη θέση και θα προετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Φοίνικα Πολίχνης.              
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. ,   Φωτιάδης Γ. ,  Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε, Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου