Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ντέρμπι σε όλα του...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
Φοίνικας Πολίχνης - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
1  -   1
Ντέρμπι σε όλα του το παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας και μοιρασμένα όλα για τις δύο ομάδες που ακολουθούν στην δεύτερη θέση. Ο λόγος για τον Φοίνικα Πολίχνης και την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που έφεραν το  ισόπαλο 1 – 1
αποτέλεσμα έχοντας από ένα ημίχρονο και αρκετές ευκαιρίες στο ενεργητικό τους στο παιχνίδι που διεξήχθη στο  γήπεδο των Μετεώρων θεσσαλονίκης.  Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όπου και άνοιξαν το σκορ σε μια αδράνεια στη άμυνα των ποντίων σε σέντρα από αριστερά ο κεντρικός τους αμυντικός που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Στην επανάληψη οι παίχτες της Πολίχνης έμειναν από καύσιμα και η ΠΑΕ Ποντίων πήρε το έλεγχο του κέντρου  με σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο. Οι παίχτες που ήρθαν βοήθησαν  τα μέγιστα και στα μέσα του δευτέρου μέρους ο Μυστακίδης Λ. έχασε σημαντική ευκαιρία με την μπάλα  να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Τερζίδης Π. αστόχησε εξ επαφής  μετά από εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά πριν το τέλος οι παίχτες του Μπεκιάρη Γ. φέραν το ματς στα ίσια με δυνατή εκτέλεση  φάουλ του Τουλίκα Γ. ο αντίπαλος τερματοφύλακας  δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και γράφτηκε το τελικό 1  -  1.
Με αυτή την ισοπαλία οι Πόντιοι παραμένουν  στην τρίτη θέση και καιροφυλακτούν σε απώλεια   των δύο πρωτοπόρων αφού το επόμενο σαββατοκύριακο παίζουν μεταξύ τους ενώ αυτοί θα υποδεχτούν των Εθνικό Λαγυνών.       
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ., Ζαχούλης Β, Τουλίκας Γ. , Καρακούσης Γ., Μυστακίδης Λ.,  Μήλιος Δ. ,  Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου