Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ολική ανατροπή..

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
Ακαδημία Γ. Κούδας Νεάπολη  - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
1         -    2

Ανατροπή στο δεύτερο μέρος και νίκη για την Κατερινιώτικη ομάδα επί της Ακαδημίας Γ. Κούδα στο Δημοτικό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.  Το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με λάθη στη μεσαία γραμμή και την άμυνα ενώ δεν μπορούσε να  αναπτυχτεί από τα άκρα καθώς οι γηπεδούχοι έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα.

Έτσι σε μια αντεπίθεση οι παίχτες της Ακαδημίας Γ. Κούδα με ένα δυνατό βολέ άνοιξαν το σκορ με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί γάμα της εστίας του  Νταμπώση Φ.  Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία σε απανωτές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των Ποντίων για να διπλασιάσουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν το εις βάρος τους σκορ και το κατάφεραν όταν ο Τουλίκας Γ. με δυνατό σουτ έξω και δεξιά από την περιοχή ισοφάρισε σε 1  - 1. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή όταν η ομάδα των Ποντίων κέρδισε πέναλτι και  μετέτρεψε σε 1 – 2 με εύστοχο χτύπημα ο Τσενικλής Κ.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο τέλος να ισοφαρίσουν  το ματς  αλλά στην πρώτη  ο Σαββίδης Π. έδιωξε πάνω στη γραμμή ενώ στη δεύτερη ο Χριστοδουλής Γ. απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ.  Έτσι το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων έκανε το τέσσερα στα τέσσερα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.      
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ) , Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Μήλιος Δ., Χατζηαργυρίου Α. , Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ.,  Φωτιάδης Γ. ,  Χριστουδουλής Γ. (Τ) , Κάπε Ε., Κουτσουράς Γ., Ιακωβίδης Θ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου