Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Νίκη πρωτιάς...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
Λύκοι Καλοχωρίου   - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
1  -    3


Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα οι προπαίδες της ΠΑΕ Ποντίων κατέβαλαν την ομάδα των Λύκων Καλοχωρίου  και νίκησαν  στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Η αξιόμαχη ομάδα των Λύκων αντιστάθηκε σθεναρά και στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε την Κατερινιώτικη ομάδα να κάνει παιχνίδι και να ανοίξει το σκορ.  
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι   με τους παίχτες του Γ. Μπεκιάρη να χάνουν αρκετές ευκαιρίες κυρίως   με στημένα. Στο 60’λεπτό ο επιθετικός των Ποντίων Τουλίκας Γ. έφυγε στην αντεπίθεση πέρασε και τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά όμως αργότερα οι Λύκοι φέραν το ματς στα ίσια   με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Η απάντηση ήρθε 2 λεπτά αργότερα όταν ο νεοεισερχόμενος Μυστακίδης Λ. κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας της θεσσαλονικιώτικης ομάδας και με διπλή προσπάθεια έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Πόντιους. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού σε μια όμοια φάση μετά από πάσα του Καρακούση Γ. ο Μυστακίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και  έγραψε το τελικό 1 - 3.
Η νίκη αυτή κρατάει το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου του Προπαιδικού έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με την ομάδα του Ντίνου Κούη.     
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Παπαθανασίου Γ. , Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ.,  Φωτιάδης Γ. ,  Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε., Καρακούσης Γ. , Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου