Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0 [NEW VIDEO]







Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Με πρωταγωνιστή το Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και ήταν η επιθετική αιχμή σε όλο το ματς, η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού, διέσυρε τον Απόλλωνα
παίρνοντας εκδίκηση για το ματς του 1ου γύρου, όπου και εκεί οι πράσινοι δικαιούνταν ανάλογα γκολ, αλλά το ματς είχε λήξει ισόπαλο.
Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου πάτησαν κορυφή και αναμένουν τα παιχνίδια της Κυριακής του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου για να δουν πως θα διαμορφωθεί η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από αυτή την αγωνιστική.
Το χορό των γκολ άνοιξε στο 20’ ο Λάμπρου όταν ελίχθηκε έξω από την περιοχή, πέρασε στην κίνηση τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Στο 36’ μετά από εκπληκτικό ένα-δύο Μίγγου -Λάμπρου, ο τελευταίος βγήκε τετ-α-τετ στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 43’ όταν ο Χατζηγιοβάννης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι όπου ο αφύλακτος Λάμπρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
Στο 60’ ο Σερβιλάκης μετά από ένα-δύο  βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Στρατήγης (69' Ουές), Σερβιλάκης (69' Βαλμάς), Μίγγος (78' Θεοχάρης), Χρυσικός, Μπαλατσούρας, Αλεξανδρής (60' Σίμος), Λάμπρου, Μεράι (78' Σιλβεστρίδης), Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάννης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλαματιανός, Κολοβός (58' Πρέκκας), Γκίκας (51' Πρίκας), Μαυροπάνος, Ανδρέου, Δούρος (30' Παπαναστασίου), Καμαρινόπουλος, Τζιόλας (70' Μπερναλής), Μπαλάσκας (66' Βεζύρης), Νένδος, Παναγιώτης.



Φωτορεπορτάζ




Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου