Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

SL K17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ





Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν πλέον να... πανηγυρίσουν έξαλλα τη νίκη της εφηβικής ομάδας επί του Παναθηναϊκού σε μια αναμέτρηση που ορίστηκε στις 9.30 το πρωί!
Βεβαίως, για τον ορισμό της ώρας δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη τα παιδιά της εφηβικής ομάδας των "ερυθρολεύκων". Όλο το βάρος πέφτει στους υπεύθυνους των Πειραιωτών που θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό ο αγώνας να διεξαχθεί την συγκεκριμένη ώρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να ξυπνήσουν από τις 6.30 το πρωί (!) για να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Μεράι βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως είναι λογικό οι παίκτες του Τριφυλλιού άρχισαν να επηρεάζονται από το γεγονός ότι ξύπνησαν στις 6.30 το πρωί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και σταδιακά άρχισε να πέφτει η απόδοση τους, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι και έφθασαν στην ανατροπή.
Αρχικά στο 49' ο Μεζίνι αξιοποίησε σέντρα του Μανθάτη και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 55' ο Παπουτζίδης τροφοδότησε τον Αμαραντίδη που με πλασέ έκανε το 2-1.
Ο Παναθηναϊκός "άγγιξε" την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όμως ο Κατσιμήτρος με διπλή επέμβαση κράτησε τη νίκη για την ομάδα του με 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κίλιν): Κατσιμήτρος, Νιάρρος, Πεχλιβανίδης, Ράντζα, Τόλι, Αμαραντίδης (72' Ντάσης), Παπανικολάου, Λάμπρου Στάθης (85’ Νικολάου), Μανθάτης, Παπουτζίδης (70' Βελέντζας), Μεζίνι (63’ Γιαννόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Χρυσικός (80’ Κουντουριώτης), Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Μπαλατσούρας, Μεράι (90’ Πίσπας), Τουρούκης, Λάμπρου Λάζαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου