Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αναμενόμενη ήττα...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος
Ακαδημία Ντίνου Κούη - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
7  -    1
Αναμενόμενη ήττα για το προπαιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων από την πρωτοπόρο ομάδα του 3ου ομίλου την Ακαδημία του Ντίνου Κούη .
Οι παίχτες του Γιώργου Μπεκιάρη πάλεψαν στο 1οημίχρονο έχοντας καλές τοποθετήσεις και  βγαίνοντας πρώτοι πάνω στην μπάλα. Ευτύχησαν μάλιστα να    προηγηθούν στο 10ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τουλίκα Γ. 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με πλευροκοπήσεις κυρίως από τα πλάγια    ισοφάρισαν το παιχνίδι και προηγήθηκαν πριν την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Ακαδημίας Κούη διεύρυναν το σκορ αν και συνάντησαν την αντίσταση των ψυχωμένων αντιπάλων τους. Όλοι οι παίχτες των Ποντίων έπαιξαν  δυνατά, κλειστά στην άμυνα ενάντια σε δυνατότερους αντιπάλους  και το ευρύ σκορ τους στενοχώρησε μιας και πίστεψαν στο πρώτο ημίχρονο σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα σημαντικά παιχνίδια για την Κατερινιώτικη ομάδα είναι μπροστά  με Πολίχνη και Λαγυνά    ματς που θα κρίνουν και την τελική κατάταξη στον 3ο όμιλο του προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας.       
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ. ,Κατσάρας Α., Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. , Σαχμπάζωβ Ν. ,  Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε, Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ. ,  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου