Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει την παράδοση...

ΕΠΣ Μακεδονίας / Παιδικό 
(Όμιλος Ειδικής Βαθμολογίας - Δυτικά /  Φάση των 8)
Άρης Θεσσαλονίκης - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
1 - 2
Σημαντική νίκη για το παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων στη φάση των 8  στον Όμιλο ειδικής βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας επί του Άρη  Θεσσαλονίκης. Οι παίχτες του  Σ. Ταβουκτσή αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μετά από μια ανύποπτη φάση ,
ισορρόπησαν το παιχνίδι  βγήκαν μπροστά  απείλησαν με τον Λυκούργο Π. και ισοφάρισαν τελικά όταν μετά από σουτ του Παγώνη Μ. ο επερχόμενος  Ανδρικόπουλος Β. πλάσαρε και έκανε το 1  -  1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη έκανε ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Ποντίων όμως αυτές σταμάτησαν στον πολύ καλό Καλαιτζίδη Α. κυρίως  σε απανωτά τετ α τετ. Η Κατερινιώτικη ομάδα πήρε τελικά τους βαθμούς της νίκης μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Παγώνη Μ. Σημαντική η βοήθεια των παιχτών που ήρθαν από τον πάγκο.
Αυτή η νίκη αναπτερώνει το ηθικό της ομάδας δίνοντας μικρές αλλά υπαρκτές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια θα είναι με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο.    
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Παιδικό ( Προπονητής : Στέφανος Ταβουκτσής) : Καλαιτζίδης Α. (Τ), Ανδρικόπουλος Β.,  Τσιγγαρόπουλος Γ. , Σιδηρόπουλος Χ. , Λυκούργος Π., Λαδένης Α. , Χανδόλιας Ν., Παγώνης Μ.,  Καραμιχάλης Μ., Ρόγκας Α., Μπατσαράς Ο., Τζιμόπουλος Δ.(Τ), Ματέο Α., Στεφανίδης Κ.,  Νάντο Ι.,  Τζήκας Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου