Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Football Star Academy (Australia) 1 – 1

Green Youth CUP 2014 / Τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

Με γκολ από τα αποδυτήρια η ομάδα της Μελβούρνης αιφνιδίασε τους Πόντιους που βρέθηκαν να χάνουν στην αρχή του παιχνιδιού με 0  - 1. Παρά την ψυχρολουσία οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη απέκτησαν κατοχή στο παιχνίδι και πίεζαν συνεχώς τους Αυστραλούς   για την ισοφάριση η οποία ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους με εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κατσάρα Α.

Στην επανάληψη η ΠΑΕ Ποντίων έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί κυρίως με τον Τσενεκλή Κ. όμως το 1 – 1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα των Football Star Academy (Μελβούρνη – Αυστραλίας). Με αυτή την ισοπαλία οι Πόντιοι παρέμειναν πρώτοι στον Β’ όμιλο του προπαιδικού στο 8ο Green Youth CUP με 7 βαθμούς μετά τις νίκες με Λαμία και Πρέβεζα . Το  Τουρνουά των Σχολών του Παναθηναϊκού διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα γήπεδα της Πιερίας με ρεκόρ συμμετοχών και σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.  
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. , Σαχμπάζοβ Ν.,  Γ. , Σαββίδης Π., Τουλίκας Σ., Κατσάρας Α., Τερζίδης Π., Καρακούσης Γ. , Χατζηαργηρίου Α. Τσενεκλής Κ., Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Νταμπώσης Φ. , Αποστολόπουλος Α., Κουτσουράς Γ., Ζαχούλης Β., Χήρας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου