Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ανεβάζουν στροφές οι Παίδες της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ



 Με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αυτή τη εβδομάδα του παιδικού τμήματος  του συλλόγου υπό την επίβλεψη των προπονητών κ. Ταβουκτσή Σ. και Μπεκιάρη Γ.
Στις πρωινές προπονήσεις δίδεται έμφαση στη φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα αναπτύσσονται τεχνικά θέματα και ζητήματα αμυντικής τακτικής. Το τμήμα την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται σε δύο πρωταθλήματα υποδομών, της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Στο πρώτο οι ποδοσφαιριστές καλούνται να υπερασπιστούν τις πολύ καλές πορείες των τμημάτων της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ των προηγούμενων χρόνων και να κάνουν το επόμενο βήμα στοχεύοντας στην τριάδα του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της θεσσαλικής . Στο τοπικό πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣ Πιερίας θα δίδονται ευκαιρίες σε όλους τους παίχτες να συμμετέχουν και να βελτιώνονται αγωνιστικά σε προσωπικό επίπεδο.
Στο τέλος της επόμενης  βδομάδας αναμένονται και τα πρώτα φιλικά με τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στις αντίστοιχες ηλικίες ενώ συνεχίζεται και οι ενσωμάτωση νέων ταλαντούχων παιχτών που έχουν όρεξη για δουλειά και προσωπικές φιλοδοξίες.
Η Διοίκηση της ομάδας δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους ποδοσφαιριστές καθώς τη φετινή χρονιά ενσωματώθηκαν στη μεγάλη ομάδα οι παίχτες του περσινού παιδικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου