Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

''ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ''


                                   



Άνετη νίκη για τα τμήματα των παίδων και προπαίδων της ΑΕ Ποντίων για το Σάββατο 19-11-2011 στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.ενώ ''απρόσμενη'' ήττα υπέστει η ομάδα νέων απο την αντίστοιχη του Ακρίτα Συκεών με σκόρ 3-0 πετυχαίνοντας δύο αυτογκόλ.Ποιο αναλυτικά υπήρξαν τα εξής :



                                       ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 1997-98
                                       ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΚΟΥΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ



                                                                                           
                 6                                                 0     


Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στην συγκομιδή του η ομάδα παίδων της Α.Ε. Ποντίων.

Σε έναν αγώνα που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει παιχνίδι ρουτίνας, η ομάδα παίδων δε βρήκε αντίσταση απο τη φιλότιμη ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού και επικράτησμε σκορ 6-0.
H εικόνα του αγώνα
Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή η ομάδα παίδων της Α.Ε.Ποντίων πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού μη αφήνοντας κάνενα περιθώριο στους αντιπάλους να αντιδράσουν.
Η τακτική της μαζικής άμυνας απο την ομάδα του Κορδελιού ήταν ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει το χείμαρο των επιθέσεων που δεχόταν με συνέπεια να δυσκολευτούν κάπως οι τελικές επιθετικές ενέργειες της ομάδας.
Η ασφυκτική πίεση δεν καρποφόρησε με γκόλ και το μόνο που είχε να δείξει για την υπεροχή της ήταν τα 13 κόρνερ στα πρώτα 12 λέπτα.
H Α.Ε. Ποντίων προηγήθηκε τελικά με τον Κουκουνά όταν εκμεταλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και απο το ύψος της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δύχτια.
Το 2-0 έγινε όταν ο Μπαλαχάτζε συνεργάστηκε άψογα με τον Τσιούχα απο αριστερά και βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψηλό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα αλλά όχι τον τελευταίο αμυντικό που στην προσπάθεια να μην μπει η μπάλα στα δύχτια απέκρουσε με τα χέρια του. Ο διατητής άμεσα έδειξε το σημείο του πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό. Ο Σκουργιάς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών.
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής σωστά έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Κορδελιού αλλά με την επιμονή του προπονητή της Α.Ε. Ποντίων Άγγελου Κούτου έπεισε τον διατητή να αφήσει την ομάδα του Κορδελιού να συνεχίσει με 11 παίκτες αντικαθιστώντας τον τιμωριμένο παίκτη, κερδίζοντας τα εγκώμια και θετικά σχόλια απο όλους.
Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου και πρίν καλά - καλά προλάβει ο αντίπαλος να οργανωθεί, ο Κουκουνάς απο δεξιά έβγαλε σέντρα στοχεύοντας τον Μπαλαχάτζε, αλλα πριν φτάσει, ο αμυντικός του Κορδελιού σε προσπάθεια να ανακόψει με καρφωτή κεφαλιά άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δύχτια του γράφοντας το 3-0
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε περιπτώσεις καθαρές φάσεις για γκόλ και διατήρησε το σκορ στο 3-0 μεχρι το 47’ όταν από εκτέλεση κόρνερ, η αδυναμία των αμυντικών του Κορδελιού να αποκρούσουν τη μπάλα ο Χανδόλιας απο κοντινή απόσταση με δυνατό βολέ έκανε το 4-0.
Συνεργασία των παικτών της Α.Ε Ποντίων απο τα δεξιά και με μια έξυπνη κίνηση του Μπαλαχάτζε, αυτός βρέθηκε μέσα στην μέγαλη περιοχή και με διαγώνια πάσα βρήκε τον ξεμαρκάριστο Τσινίκο που δε δυσκολεύτηκε από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει τη μπάλα στα δύχτια κάνοντας το 5-0.
Με φάση καρμπόν ο Μπαλαχάτζε βρέθηκε πάλι στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνια πάσα  βρήκε τον Τσιούχα που εύστοχα έστειλε τη μπάλα σε άδεια εστία διαμορφώνοντας το τελικό  6-0.
                                                 

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ    6-0

1-0    Κουκουνάς             20'
2-0    Σκουργιάς (πεν)      31'
3-0    Αυτογκόλ                39'
4-0    Χανδόλιας               47'
5-0    Τσινίκος                  55'
6-0    Τσιούχας                 62'



ΣΥΝΘΕΣΗ:
Κούζας - Σημεωνίδης (36' Βροχαρίδης) - Φορτομάρης - Πουλικίδης (36' Χανδόλιας) - Κουκούδας (45' Καραγαλίδης) - Τσιούχας - Τσινίκος (50' Θωμόπουλος) - Παμπουκίδης (36' Οικονόμου) - Κουκουνάς (55' Πόδας) - Μπαλαχάτζε.





----------------------------------------------------------------------------------------------------------                             


Για το τμήμα Προ παίδων του Κώστα Σταλίκα 99-00:


                                                             
       

                                                                                                                                                    
                   0                                                      4




''ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ''
Άνετα επικράτησαν οι μικροί άσσοι της ΑΕΠ εναντίον του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Ένας αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Αχιλλέα τριανδρίας.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν στο τέλος την ομάδα της Κατερίνης. Με αυτή την νίκη οι Πόντιοι παραμένουν μόνοι πρώτοι και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ!, στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ για την κατηγορία των προ παίδων 11x11.
Γκολ και φάσεις:
Μόλις στο 10' το 0-1 μετά από ατομική ενέργεια του Β. Ανδρικόπουλου από αριστερά γύρισε  την μπάλα στον επερχόμενο Ι.Ευαγγελόπουλο ο οποίος με σουτ εντός περιοχής ανοίγει το σκορ για την ΑΕ Ποντίων.
Στο 25' ο Γ.Ρουμπιές γράφει το 0-2 με απευθείας χτύπημα φάουλ!
Στο 26' ο Μ.Παγώνης σημαδεύει το κάθετο δοκάρι μετά από σουτ εντός περιοχής.
Στο 27' και πάλι ο Γ.Ρουπιές με σουτ φωτοβολίδα έξω από την περιοχή ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3.
Τέλος μετά από ωραία εναλλαγή του Γ.Ρουπιέ και του  Γ.Τσιμόπουλου ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση τε τα τετ και με ωραίο πλασέ έστειλε την
μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της ομάδος του ΑΡΗ γράφοντας έτσι το τελικό 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πόντιοι πίεσαν ασφυκτικά τους ''κίτρινους'' αλλά δεν ευτύχησαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες. Έτσι παρέμεινε το τελικό 0-4
 Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν  ένας σκύλος που ζήλεψε της ικανότητες τον ποδοσφαιριστών και μπήκε ουκ ολίγες φορές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου διακόπτοντας έτσι την ροή του παιχνιδιού!





ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ζ.Νάση,Β.Ανδρικόπουλος,Γ.Τσιγγαρόπουλος,Χ.Στούμπος,Α.Φορτομάρης,Μ.Καραμιχάλης,Ι.Ευαγγελόπουλος,Μ.Παγώνης,Ν.Χανδόλιας,Γ.Ρουμπιές,Γ.Τσιμόπουλος.
Στο δέυτερο ημίχρονο αγωνήστικαν και οι: Κ.Κουτσιαρής,Γ.Βανάσας,Ε.Μπουλάρι,Σ.Τζήκας,Ο.Μπατσαράς,Σ,Βιτόπουλος,Κ.Κατσαμάγκας,Π.Κιρίλοφ,Α.Ρόγκας,Α.Ρούντος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για το τμήμα νέων του Γιάννη Βαρβούτη 1995-96:









                                                                                       
           3                              0




ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Βαρβούτης Ι): Σεμιτζίδης, Νταμπαλάκης, Κουτσιαρής, Παπαγεωργίου, Bostanxhi, Λάμπρου, Γούτσιος, Κοτσιαρίδης, Παπαδόπουλος, Ληγιώτης, Μωυσίδης.  Έπαιξαν αλλαγή και οι :  Κατσιούλας, Ηλιάδης, Πουλικίδης, Μαγουδής, Τσιγκαρόπουλος, Τσαπάνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου