Σάββατο 14 Απριλίου 2012

''Έλαμψε''....το Πράσινο μέλλον (Video)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης  του 6ου Πασχαλινού τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού το οποίο  διεξήχθη από την Κυριακή 7 Aπριλίου έως την Τρίτη 11 Απριλίου στην Κατερίνη με την συμμετοχή 350 και πλέον παιδιών.
Το παρών στο τουρνουά έδωσαν 12 σχολές από την Βόρειο Ελλάδα ενώ ήρθαν και δυο ακαδημίες από την Μελβούρνη αλλά και μια ακαδημία από το Ισραήλ η οποία έχει φέρει δυο ηλικιακά γκρουπ. Άλλωστε το τουρνουά ήταν για τις κατηγορίες των Παίδων, των Παμπαίδων και τον Τζούνιορ.
Στην τελετή έναρξης και λήξης του Σαββάτου και της Τρίτης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος των σχολών Γιώργος Καπουράνης αλλά και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Σπύρος Μαραγκός καθώς και οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού Κώστας Μάρκου και Γιώργος Καφές, οι οποίοι σημείωσαν αρκετά ταλέντα τα οποία θα περάσουν τον Μάιο από το μικροσκόπιο του τεχνικού διευθυντή της Παιανίας Γιάννη Σαμαρά αλλά και από όλους τους προπονητές των ακαδημιών της Παιανίας!
Κατά την διάρκεια του Τουρνουά είχε μεταβεί στην Κατερίνη και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Παιανίας Γιάννης Σαμαράς για να δει κάποια από τα παιχνίδια της διοργάνωσης.
Στην διάρκεια της τελετής έναρξης  οι υπεύθυνοι μοίρασαν επαίνους σε όλα τα παιδιά που  πήραν μέρος καθώς και πολλά δώρα για πολλούς εξ αυτών που στάθηκαν τυχεροί.Ενώ στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν οι ''Fair play''όλων των κατηγοριών καθώς και οι ακαδημίες των πράσινων σχολών του Εξωτερικού! Η έκπληξη της τελετής λήξης  ήταν η ομάδα χορού του γυμναστηρίου της Κατερίνης ''Magic Sport Club'' όπου ξεσήκωσε τους 350 μικρούς ποδοσφαιριστές των Πράσινων Σχολών του Παναθηναϊκού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου