Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μάρκου: "Θα βγουν "διαμάντια" για τον Παναθηναϊκό"

Στην φωτό ο Κώστας Μάρκου με την Πρωταθλήτρια ομάδα του, νέων του Πάο το 1993
Ο σκάουτερ των Panathinaikos Soccer Schools, Κώστας Μάρκου, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μάρκου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "DERBYNEWS" εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η δουλειά που γίνεται θα αποφέρει σημαντικά κέρδη σε ταλέντα για τον Παναθηναϊκό.
"Στο Τριφύλλι γίνεται μία εξαιρετική δουλειά που ξεκινάει από τις Πράσινες Σχολές και τελειώνει μέσα στην Παιανία. Η δουλειά μας είναι να βλέπουμε προπονήσεις και αγώνες των Σχολών του Δικτύου κι όχι μόνο να βρίσκουμε παίκτες που μας ενδιαφέρουν, δηλαδή να καλύπτουν τις απαιτήσεις μας.
Στην συνέχεια και μέχρι τα 13-14 μένει εκτός Παιανίας και αργότερα είναι στο χέρι των προπονητών της ακαδημίας και στον επικεφαλής, τον Γιάννη Σαμαρά. Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ, στην Κατερίνη ήρθαν περίπου 350 παιδιά. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν βγουν πέντε. Όμως, στις ακαδημίες του συλλόγου στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχουν διαμάντια που μπορούν, με τα σημερινά δεδομένα, να κάνουν καριέρα και να αφήσουν εποχή.
Γι' αυτό φυσικά ευθύνεται, κυρίως, ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος έχει φέρει άλλον αέρα στα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού, αλλά και ο Γιώργος Καπουράνης. Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός που έχει σε αυτά τα πόστα αυτούς τους δύο" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου