Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

<<Πλήρης>> ο φάκελος...








Η δικηγόρος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, διευκρίνισε ότι δόθηκαν τα συμπληρωματικά έγγραφα που ζητήθηκαν από την ΕΕΑ.
Μετά την κατάθεση του φακέλου του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα έγγραφα απουσίαζαν και δεν επέτρεπαν την εξέταση του. Όμως η δικηγόρος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Κασσιανή Μιχοπούλου, έλΑβε γνώση των ελλείψεων και κινήθηκε για την κάλυψη τους.

Όπως διευκρίνιζε η ίδια, το μεσημέρι της Τετάρτης παρέδωσε στην ΕΕΑ τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που είχαν ζητηθεί και πλέον ο φάκελος είναι πλήρης. Επίσης, την Παρασκευή έχει κλείσει ραντεβού με την εισηγήτρια της υπόθεσης, ώστε να πληροφορηθεί εάν απαιτείται οτιδήποτε άλλο ή πρέπει να γίνει άλλη ενέργεια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ΕΕΑ θα συνεδριάσει στις 30 Μαΐου και δεν αποκλείεται να εξετάσει το φάκελο του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ. Εφόσον συζητηθεί, τότε θα τον εγκρίνει ή θα τον απορρίψει, ενώ έχει εκφραστεί η άποψη ότι θα δηλώσει αρμόδια να τον κρίνει, μόνο εάν υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου