Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Από τους Πόντιους Κατερίνης και τον Τύρναβο , στους νεαρούς «ερυθρόλευκους»...

«Ψυχρός πόλεμος», παιχνίδια κατασκόπων

«Ψυχρός πόλεμος», παιχνίδια κατασκόπων
 













Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Μπορεί πλέον να βρήκαν τις άκρες τους, όμως όπως φαίνεται θα τραβήξει όλο το καλοκαίρι η κόντρα Σπανού - Δώνη. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου έχει να το λέει για τη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ,
ο οποίος στο προ ημερών αποχαιρετιστήριο τραπέζι της ομάδας είχε ζητήσει ένα δεκαήμερο παράταση για να απαντήσει στην πρόταση παραμονής, έχοντας παράλληλα ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας με Παιανία και Θεσσαλονίκη.
«Πρόεδρε, δώσε μου ένα δεκαήμερο ακόμα και θα τα πούμε όλα μαζί...» του είχε πει ο Δώνης, «τρελαίνοντας» τον Σπανό, που έδωσε άμεσα εντολή για να βγει η ανακοίνωση του «διαζυγίου».
Οπως λένε άνθρωποι που διατηρούν σχέσεις και με τους δυο, ο Σπανός είναι αποφασισμένος να κάνει μεταγραφικές «χαλάστρες» στον Δώνη και όπως συμπληρώνουν οι επιλογές τόσο του Ταυλαρίδη όσο και του Μάντζιου δεν είναι τυχαίες, αφού πρόκειται για παίκτες για τους οποίους είχε εκφράσει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ!
Παράλληλα, πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το γεγονός ο Δώνης να προσπαθήσει να πάρει στην Τούμπα ποδοσφαιριστές από το Περιστέρι, με τους οποίους έχει εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις.
Γι' αυτό και τα τελευταία 24ωρα μεταξύ Περιστερίου και Τούμπας έχει στηθεί ένα πλέγμα... αντικατασκοπείας. Αλλωστε ο Δώνης ξέρει από πρώτο χέρι ποιοι παίκτες είναι στην κορυφή της λίστας του Γιάννη Αγγελόπουλου και στο Περιστέρι λαμβάνουν τα μέτρα τους.
Ονειρο ήταν και πάει για τον Σόλιντ να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά ο πρώην βοηθός του Τσέντομιρ Γιανέφσκι συζητείται έντονα στην πιάτσα για επαρχιακή ΠΑΕ! Ο Σκοπιανός, που ήταν στην Κύπρο τελευταία, έχει προσβάσεις και... κουμπαριές στην Ελλάδα!
Τελειωμένη είναι για πολλούς η δουλειά με τον Γιώτη Σταματόπουλο στους μικρούς του Ολυμπιακού! Από τους Πόντιους Κατερίνης και τον Τύρναβο θα μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους νεαρούς «ερυθρόλευκους», που πλέον θα ακολουθούν το... γερμανικό μοντέλο. Αραγε η προώθηση του Γιώτη και η παρουσία του Γερμανού Στορκ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αρκούν για τον Λίνεν να βρει ομάδα στην Ελλάδα;
Ο... μοναχοφάης
Πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ θέλει να κρατήσει τον καλό ξένο παίκτη που έχει, αλλά δεν θέλει να πληρώσει τους νταλαβεριτζήδες. Γι' αυτό και στο ραντεβού για την ανανέωση του είπε να πάει μόνος του. Ομως ο παίκτης το «ξέρασε» στους δικούς του, που είναι πυρ και μανία με τον πρόεδρο, που δεν είναι η πρώτη φορά που τους την κάνει...
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ποιος έκανε το κονέ για την πρώτη συνέντευξη του... Sir Ακη στη Ματούλα; Ο «SIR TAKIS», αλήθεια, πού βρίσκεται; Εχει κατεβάσει μαύρες πλερέζες που έμεινε χωρίς ομάδα ή είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου; Ο ΣΠΑΝΟΣ ποιον μέχρι πρότινος συνεργάτη του πήρε στο τηλέφωνο και τον στόλισε ιδιαιτέρως επειδή τον άφησε για χάρη του Δώνη; ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Ελευθερόπουλος στους πιο παλιούς; ΣΕ ΠΑΕ της επαρχίας έφτασαν κάποια εξώδικα. Ποιοι να τα έστειλαν άραγε και για ποιον λόγο; ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ήταν κάποιος που περίμενε με αγωνία να κλείσει το τιμ ο Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο. Πόνταρε σε παλιόφιλους για να μετακομίσει στο Περιστέρι αλλά αυτοί έκαναν... κοκοκό. ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, αφού ο Κωστούλας και οι συνεργάτες του έχουν παραιτηθεί, ποια ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ο Κούγιας, αν ανέβει, θα τον κρατήσει τον Παπακώστα ή η υποχρέωση θα έχει βγει; ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τι εννοούσε ο Χριστοβασίλης όταν είπε πως «η λεζάντα τελείωσε. Οποιος θέλει να την έχει, θα την πληρώνει...»; Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ από ποιους λέγεται πως τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί; Και δεν του φαίνεται...
Στην αναμονή ο Πανθρακικός
Η έλευση του Μπάγεβιτς στο Περιστέρι είναι άγνωστο πώς θα επιδράσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που ήδη είχαν αρχίσει να σκέφτονται το μέλλον τους. Οπως για παράδειγμα τον Στέλιο Σφακιανάκη, ο οποίος παρά τα 36 του χρόνια εξακολουθεί να βλέπει κλήσεις στο τηλέφωνό του από αρκετές ομάδες της Super League. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρέσινγκ από την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό είναι τόσο έντονα σε σημείο που ο έμπειρος μέσος -του οποίου το συμβόλαιο λήγει- να είναι έτοιμος να ενδώσει! Ωστόσο από τη μια οι σχέσεις του με την οικογένεια Σπανού (που του αναγνωρίζει το πάθος του στο παιχνίδι) και από την άλλη η στενή φιλία που έχει με τον βοηθό του Ντούσκο, Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα...
Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι
Στην Καβάλα ετοιμάζονται για την επιστροφή, όμως το θέμα είναι να βρεθούν οι μπροστινοί. Κι αυτό είναι ένα θέμα αφού με τον «Big Mac» ουδείς πλέον θέλει να μπλεχτεί. Ακόμα κι ο Σταύρος το σκέφτεται πλέον...
Θα μείνει με την όρεξη
Η γερμανική «επέλαση» συνεχίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τον Λίνεν, τον Σταματόπουλο και τους άλλους, ο Τοπαλίδης συνεχίζει να το παλεύει. Κάνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο, παίρνει υποσχέσεις πως τη νέα περίοδο θα κάθεται σε πάγκο Super League, αλλά μάλλον θα μείνει με την όρεξη. Το αν στη συνέχεια θα ρίξει τα δίχτυα του και στη Football League θα φανεί. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να το κάνει. Ομως με τη φτώχεια που θα υπάρχει του χρόνου κομματάκι δύσκολο για τον «χερ Γιάννη».
Οι συγκυρίες υπέρ της «Μπάρτσα»
Η ειδησούλα έρχεται από τα αλώνια της Δ' Εθνικής και αφορά την ιστορική ομάδα της Κορίνθου. Πριν από λίγες μέρες έγινε η ΓΣ του συλλόγου για να οργανωθούν για την άνοδο στη Football League 2, αλλά διαπίστωσαν πως υπάρχει θέμα με το ΑΦΜ της ομάδας!
Με το γράμμα του νόμου η «Μπάρτσα» δύσκολα ανεβαίνει, αλλά κάτι οι εκλογές, κάτι το μπάχαλο που θα γίνει στις κατηγορίες και κάτι οι εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβρη, θα το κάνουν το «θαύμα» τους.
Ο περιζήτητος Στάθης
Στην Κομοτηνή ο Σάββας Παντελίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο βασικός κορμός με τον οποίο ο Πανθρακικός κέρδισε την άνοδο, όμως ένας εκ των στελεχών του, ο Γιάννης Στάθης, έχει γίνει πόλος έλξης για αρκετούς. Ο 25χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός (παιδί της Παιανίας), του οποίου το συμβόλαιο λήγει, πολιορκείται από τη Βέροια που του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση, ενώ στον χορό μπήκε εσχάτως και ο Πανιώνιος. Βλέπετε, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει προσωπική άποψη για τον παίκτη, καθώς ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον θεωρεί εξαιρετική λύση.
Βέβαια τόσο στην περίπτωση του Πανιώνιου όσο και σε αυτή του Αρη που επίσης τον... λοξοκοιτάζει θα πρέπει πρώτα να υπάρξει αίσια κατάληξη στο θέμα με την αδειοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου