Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δοκιμάζει τον Τουμέλο Μοπέντι











Ο 18χρονος χαφ, Τουμέλο Μοπέντι, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό Κ20 στο τουρνουά του Άμστερνταμ, δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στο "τριφύλλι". Διαβάσε λεπτομέρειες

Αναφορικά με την υπόθεση, το www.prasinanea.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μοπέντι, τον Ρομπ Μουρ και αυτός επιβεβαίωσε ότι υπάρχει θέμα:
"Η προοπτική του Παναθηναϊκού μας ενδιαφέρει, επειδή είναι ένας γνωστός ευρωπαϊκός σύλλογος.
Όταν ο Τουμέλο δοκιμαζόταν στη Σπόρτινγκ, πήρα πληροφορίες από τον Κάρλος Φρέιτας και ξέρω ότι έχει προπονητή τον Φερέιρα".
Ακολούθως, ο Μουρ τόνισε ότι θα περιμένει νέα από τον Παναθηναϊκό στις επόμενες μέρες: "Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν να τον δουν και αυτό έγινε στην Ολλανδία.
Θα επικοινωνήσουμε σύντομα για να μου πουν εάν ενδιαφέρονται. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι άλλο".
Κλειδί η εισήγηση Σαμαρά
Ο Μοπέντι αποδέχεται πρόταση μόνο για να παίξει στην πρώτη ομάδα και επομένως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ.
Σημαντικό ρόλο στο αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του, θα παίξει η εισήγηση του τεχνικού διευθυντή των "πρασίνων", Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος τον τσέκαρε στο τουρνουά του Άμστερνταμ.
Tο προφίλ του Τουμέλο Μονπέντι
Ο Μοπέντι έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου του 1994 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και έχει ύψος 1,80μ.
Ανήκει στους πρωταθλητές της χώρας, Ορλάντο Πάιρατς και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2013.
Στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε ορισμένες συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Είναι βασικός με τις Εθνικές ομάδες U19 και U20, ενώ παίζει ως αμυντικός και ως κεντρικός χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου