Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Θετικό το πρώτο τεστ για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού

b_280_280_16777215_0___images_stories_2012_kalokairi_b_panathinaikos_97_resize.jpg
 









Με το δεξί μπήκαν στη νέα χρονιά οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι στο πρώτο τους παιχνίδι, έστω και φιλικό, κέρδισαν με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης αφήνοντας ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Σάμιο.
Ο τεχνικός των πράσινων χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του από ένα ημίχρονο δίνοντας έτσι χρόνο σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Παπανικολάου ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε και ο Μπαμίχα έκανε το τελικό 2-1 για τον Παναθηναϊκό.   
Παναθηναϊκός: Κακούρης (30' Κότσαρης 60' Βασίλας), Μπαλατσούρας, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος. Αγγελόπουλος Γ. Χρυσικός, Αγγελόπουλος Β, Κέιντι, Ζαφειράκης, Νιούμαν, Λάμπρου.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Σρατήγης, Σερβιλάκης, Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Στάικος, Τουρούκης, Σιμάος, Παπανικολάου, Γερωκονσταντής, Μπαμίχα.
Οι πράσινοι θα έχουν ρεπό μέχρι την Πέμπτη ενώ αναμένεται να μεταβούν στον Βώλακα της Δράμας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου. Το Τριφύλλι το επόμενο Σάββατο (18/8) θα αγωνιστεί κόντρα στην Τρίπολη στην άτυπη ρεβάνς του φιλικού του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου