Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο άλυτος γρίφος... παραμένει











Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, συνεχών συζητήσεων, διαβουλεύσεων και κυρίως διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους φορείς του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, η ώρα της τελικής ετυμηγορίας, της οριστικής απόφασης πλησιάζει.
Πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα η Super League θα δώσει την απάντησή της στην πρόταση που έχει κατατεθεί, έπειτα και από τις δύο επιστολές που της απέστειλε η ΕΠΟ, με τις οποίες υπογράμμιζε την αναγκαιότητα άμεσης απάντησης (αλλά και την έγκριση της οποιασδήποτε απόφασης), η Super League, θεωρείται πιθανό πως σήμερα θα απαντήσει και ο... άλυτος γρίφος θα λάβει απάντηση. Θα αποκαταστήσουν έστω και εν μέρει τον Ηρακλή όλοι εκείνοι που αυστηρώς και αδίκως τον καταδίκασαν, έχοντας αποδεχθεί την κατάφωρη αδικία σε βάρος του; Η απάντηση αναμένεται πιθανώς σήμερα.

Η πρόταση και οι πιέσεις

Όπως είναι γνωστό αυτό το οποίο έχει προταθεί είναι η αύξηση των ομάδων από την επόμενη σεζόν στη Super League. Γι' αυτό τον λόγο και "εμπλέκεται" ο συνεταιρισμός. Σύμφωνα με την πρόταση θα προβιβαστούν 4 ομάδες από τη Football League και θα υποβιβαστούν δύο από το φετινό πρωτάθλημα αν "περάσει" η πρόταση. Όπως είναι εύλογο οι πιέσεις συνεχίζονται προκειμένου το θέμα να έχει ευτυχή κατάληξη για τους "κυανόλευκους" που αναμένουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, καθώς υπάρχουν αρκετά "ανοικτά μέτωπα" που πρέπει να αντιμετωπίσουν σε κάθε περίπτωση. Δε δίνουν βάση στις φήμες (που κάποιες εξ αυτών κάνουν λόγο για "happy end") και το κλίμα και περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση της Super League. Είναι όμως δεδομένο πως η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο τόσο στη Μίκρα, όσο και στον κόσμο.

"Δεμένα χέρια" για... μεταγραφικά

Η όλη κατάσταση έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τον Ηρακλή και στο μεταγραφικό κομμάτι. Είναι βέβαιο πως η ομάδα θα ενισχυθεί, είτε μείνουν τα δεδομένα ως έχουν, είτε τελικά συμμετάσχει στη Football League. Σαφώς στη δεύτερη περίπτωση θα αλλάξουν πολλά, οι αγωνιστικές απαιτήσεις, τα οικονομικά δεδομ
Ποδόσφαιρο /ΗρακλήςΔημοσίευση : 24/08/2012 09:19:32
ένα, ωστόσο μέχρι στιγμής η όλη αναμονή έχει "δέσει τα χέρια" της διοίκησης όσον αφορά στην επισημοποίηση συμφωνιών. Άλλωστε θα ανοίξει και η ξένη αγορά πέραν των άλλων. Ήδη ωστόσο στον Ηρακλή έχει γίνει προεργασία και μάλιστα η ομάδα θα είναι σε θέση ακόμη και να ανακοινώσει παίκτες από τη στιγμή που θα τελειώσει το ζήτημα. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η όλη καθυστέρηση αποτέλεσε αιτία στο να χαθούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απάντησαν θετικά στον Ηρακλή, αλλά αναγκάστηκαν να "κλείσουν" σε άλλες ομάδες. Υπάρχουν όμως ποδοσφαιριστές και εκτός ομάδας που αναμένουν την (ίσως και σημερινή) απόφαση και τελική έκβαση της υπόθεσης, ώστε να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους με τον Ηρακλή και να ενταχθούν άμεσα στις τάξεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου