Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Οδηγεί την κούρσα..




ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΟΡΙΟΥ 5-1
Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στην συγκομιδή της η ομάδα παίδων της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης υπό το βλέμμα του προπονητή της Κ-17 Παναγιώτη Αμανατίδη
έκαμψε την αντίσταση την φιλότιμη ομάδα του Μέγα Αλεξάνρου Καλοχωρίου επικρατώντας με σκορ 5-1.
H εικόνα του αγώνα
Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή η ομάδα παίδων της ΠΑΕ Ποντίων πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπαθώντας να πετύχει γρήγορο γκολ.
Η τακτική της μαζικής άμυνας από την ομάδα του Καλοχωρίου, κι'έχοντας σκοπό να χαλάσουν κάπως τις τελικές επιθετικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,απέδωσε μέχρι το Α' ημίχρονο!
Η μόνη αξιόλογη επιθετική φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καρφωτή κεφαλιά του Χατζηγιάννη από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ που απέκρουσε εντυπωσιακά  ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.  
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πριν καλά - καλά προλάβει ο αντίπαλος να οργανωθεί, ο Λυκούργος ξεμαρκάριστος από δεξιά με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε περιπτώσεις καθαρές φάσεις για γκολ και διατήρησε το σκορ στο 1-0 μέχρι το 42’ όταν ο Λιπιρίδης από κοντινή απόσταση με δυνατό βολέ έκανε το 2-0.
Συνεργασία των παικτών της ΠΑΕ Ποντίων από τα αριστερά και με μια έξυπνη κίνηση του Παγώνη, αυτός βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Με φάση καρμπόν ο Παγώνης βρέθηκε πάλι στη μεγάλη περιοχή αυτή τη φορά με άψογο πλασέ  έστειλε τη μπάλα σε άδεια εστία για το 4-0.
Μετά από το επίτευγμα του τέταρτου τέρματος και στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση του Καλοχωρίου για το δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν σε 4-1 όταν από κόρνερ, ο Στούμπος σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα με το κεφάλι κατάφερε να παραβιάσει την εστία του αφήνοντας τον τερματοφύλακα Κούζα ανήμπορο να αντιδράσει. 
Η χαρά των αντιπάλων δεν κράτησε πολύ όταν λίγο πριν την λήξη του αγώνα από κόρνερ ο Χατζηγιάννης με κεφαλιά ακριβείας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Με αυτό το αποτέλεσμα η παίδες της  ΠΑΕ Ποντίων αύξησαν τη διαφορά στους 3 βαθμούς από τον δεύτερο τους Μπέμπηδες Ιωνίας και με ένα παιγνίδι λιγότερο, οδηγεί την κούρσα στον 10 όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

*Σημείωση 
Ο διαιτητής στην έκθεση του στο φύλλο αγώνας σημείωσε οτι η ομάδα του Καλοχωρίου δεν προσκόμισε δελτία ΕΠΟ η προσωρινά δέλια της ΕΠΣΜ με αποτέλεσμα να κατακυρώσει στην ΠΑΕ Ποντίων τον αγώνα. 
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Προπονητής : Α. Κούτος 
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ:
Κούζας (Ευθυμιάδης) - Συμεωνίδης - Τσιγκαρόπουλος (Δημόπουλος) - Στούμπος - Χατζηγιάννης - Αγγέλου - Πιατίδης (Καρακούσης) - Παγώνης (Καραμιχάλης) - Ρουμπιές -Λιπιρίδης - Λυκούργος (Βαγγελακάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου