Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Συνέχεια νικών...


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
 4-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 
Βαθμολογία-Αποτελέσματα Γ' Ερασιτεχνικής
Το παιχνίδι δεν έγινε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο με ρυθμό.
Έστω και έτσι όμως, οι μικροί των Ποντίων μετά από το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ανέβασαν στροφές και έκαναν την παρουσία τους αισθητή μπροστά στην εστία της Δόξας.
Η πίεση των Ποντίων καρποφόρησε στο 25’, όταν μετά από όμορφη ανάπτυξη, ο Παμπουκίδης, αφού πέρασε δύο αμυνόμενους, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Τσιγκαρόπουλος σηκώθηκε πιο ψηλά απο τους αντιπάλους και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Με την καλή ψυχολογία  δεν άργησε να παραβιαστεί για δεύτερη φορά η εστία της Δόξας, όταν στο 32’ ο Παμπουκίδης απο δημιουργός,  χρήστηκε σκόρερ όταν με μία υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στον τερματοφύλακα του Λιτοχώρου.
Από το σημείο αυτό μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι πιτσιρικάδες της ΠΑΕ  Ποντίων διατήρησαν τον  έλεγχο του παιχνιδιού,  κάνοντας κατοχή της μπάλας και κράτησαν τους φιλοξενούμενους μακριά απο την εστιά του Βαβατσιούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι αλλά με ανορθόδοξο τρόπο δεν κατάφεραν κάτι το αξιόλογο, έτσι  η ομάδα του Παναγιώτη Αμανατίδη με καλή κυκλοφορίας  της  μπάλας και με σωστό κλείσιμο των χώρων περιόρισαν τους Λιτοχωρίτες .
Στο 70’, ο Μαγούδης πρέσαρε σωστά αμυνόμενο της Δόξας, στην συνέχεια  τον ανάγκασε σε λάθος, έκλεψε την μπάλα ο Παπαγεωργίου και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Δόξας,  κλειδώνοντας την νίκη για τους νεαρούς των γηπεδούχων.
Στο 77’ σε μία φάση όπου η άμυνα των Ποντίων ήταν ανοιχτή,ο τερματοφύλακας των Ποντίων Βαβατσιούαλας άργησε να κάνει έξοδο δίνοντας έτσι τον χρόνο  στον επιθετικό του Λιτοχώρου να κοντρολάρει με άνεση και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1. Ωστόσο, το συγκρότημα του Παναγιώτη Αμανατίδη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχασε ευκαιρίες με τους Παμπουκίδη και Βροχαρίδη και εν τέλει σκόραρε για το φινάλε της αναμέτρησης στο 85’ όταν ο Φορτομάρης εκτέλεσε καλό χτυπημένο κόρνερ από δεξιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού, με αποτέλεσμα αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας στην προσπάθεια να απόκρουση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παραβιάζοντας την εστία του (αυτογκόλ), διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. 
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Πόντιους και τον Παναγιώτη Αμανατίδη, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του νέου προπονητή της ομάδας της Νέας Ζωής.
Πολύ καλή η διαιτησία του κύριου Ντασιόπουλου και των βοηθών του κα.Γκίκα και κυρ.Κουκιώτη.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Προπονητής : Π.Αμανατίδης
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ:
Βαβατσιούλας - Διαμαντίδης Δ - Φορτομάρης - Πουλικίδης - Σκουριάς - Διαμαντίδης Α. - Bροχαρίδης - Κουλουκουριώτης (20’ Παπαγεωργίου) - Παμπουκίδης - Τσιγκαρόπουλος (80’ Χανδόλιας) - Μαγούδης (75’ Παπαδημητρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου