Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Το "ρόπαλο" στον Χατζάρα

Ο Γιώργος Χατζάρας είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλής και διάδοχος του Γιώργου Στράντζαλη καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να του δώσει το «ρόπαλο» στον δρόμο της ανόδου στην Super League.
Χατζάρας

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ότι νέος προπονητής της και διάδοχος του Γιώργου Στράντζαλη είναι ο Γιώργος Χατζάρας με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού των «κυανόλευκων» θα γίνει ώρα 13:30 ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.
"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ.Χατζάρα Γιώργο στην τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ.
Επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού θα γίνει την Τετάρτη 16/1 και ώρα 13:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Μίκρας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι της Δευτέρας του Ηρακλή με την Καλλιθέα (0-0) από τα επίσημα του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Όπως και ότι η επιλογή του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το όνομά του είχε ακουστεί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα ουσιαστικά του φετινού πρωταθλήματος της Football League και τα πρώτα στραβοπατήματα του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου