Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Φραντζέσκος: "Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας στο Πούσκας Καπ"


 

Ως πολύ μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την συμμετοχή του Τριφυλλιού στο Πούσκας Καπ ο τεχνικός των Εφήβων των πράσινων Κώστας Φραντζέσκος.
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά και τόνισε ότι σκοπός των πράσινων είναι να δείξουν τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και φυσικά να το ευχαριστηθούν τα παιδιά αλλά και ο κόσμος που θα δώσει το παρών.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού υποστήριξε: "Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό να μετέχει για έκτη συνεχόμενη σεζόν στο Τουρνουά του Πούσκας ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θυμάμαι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τους διοργανωτές για την πρόσκληση τους. Η ομάδα μας σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Βασικά με ενδιαφέρει να δείξουμε στο τουρνουά την πολύ καλή δουλειά, επαγγελματική, που γίνεται στην ακαδημία.
Δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα αλλά στην αγωνιστική μας παρουσία και πιστεύω ότι οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπουδαία παιχνίδια και τα παιδιά να ευχαριστηθούν την καταπληκτική ατμόσφαιρα του Πούσκας Καπ. Η κλήρωση για μας δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία καθώς αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστηθούν άπαντες και οι Ούγγροι οπαδοί κάθε στιγμή του τουρνουά".
Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Όσον αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού τώρα ο Κώστας Φραντζέσκος ανακοίνωσε την 19άδα που θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία την Πέμπτη το πρωί για να πάρει μέρος στο Πούσκας Καπ.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότσαρη, Κακούρη, Αρναούτογλου, Τζανουλίνο, Ζαφειράκη, Μπαλατσούρα, Ξηρό, Νιούμαν, Στρατήγη, Στάικο, Αγγελόπουλο Β', Χρυσικό, Τουρούκη, Μεράι, Ρούμπο, Παπανικολάου, Αθανασόπουλο, Τριανταφυλλόπουλος και Σερβιλάκη.
Στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Βασίλας, Ηλιάκης, Σίμος, Καραμίτζας και οι τραυματίες Αγγελόπουλος Γ', Μπαμίχα, Γεροκωνσταντής και Λάμπρου.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί στις 6.15π.μ. με προορισμό την Ουγγαρία ενώ το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Παρασκευή 29/314.00 Βιντεότον Πούσκας Ακάντεμι-Ακαδημία Χάτζι

16.15 Χόνβεντ-Ακαδημία Μελβούρνης
Σάββατο 30/314.00 Χόνβεντ-Παναθηναϊκός

16.15 Βιντεότον Πούσκας Ακάντεμι-Ρεάλ Μαδρίτης
Κυριακή 31/314.00 Ακαδημία Χάτζι-Ρεάλ Μαδρίτης

16.15 Ακαδημία Μελβούρνης-Παναθηναϊκός
Δευτέρα 1/413.00 Αγώνας για 5η-6η θεση

15.00 Ημιτελικός

17.00 Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου