Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το κρυφό χαρτί για Φάλκεμπεργκ

 

Τα "Πράσινα Νέα" σας αποκαλύπτουν το κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός για να τα βρει με την Αλκμααρ και να κάνει δικό του τον Έρικ Φάλκεμπεργκ.



Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός θέλει τον Έρικ Φάλκεμπργκ.Στο Τριφύλλι από εκεί που δεν το περίμεναν ίσως να βγάλουν ένα κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να τελειώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι οι οικονομικές αξιώσεις της Αλκμάαρ.
Τη λύση όμως μπορεί να δώσει ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ποιος είναι ο Χατζηδιάκος
Το όνομα του δεν λέει κάτι σε πολλούς από εσάς όμως στους ανθρώπους της Ολλανδικής ομάδας λέει και μάλιστα πολλά.
Πρόκειται για έναν 16χρονο ο αγωνίζεται στις ακαδημίες της Αλκμάαρ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα ο Παντελής Χατζηδιάκος στην Κ16 ομάδα της Αλκμάαρ και τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ16.
Μάλιστα, ανήκει στο δυναμικό των ακαδημιών των Ολλανδών τα τελευταία δύο χρόνια.
Τα δεδομένα της υπόθεσης
Πως μπορεί λοιπόν να φανεί χρήσιμη η συγκεκριμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό.
Εδώ και ένα μήνα η Αλκμάαρ έχει ενημερώσει ότι θέλει να κάνει επαγγελματία τον Χατζηδιάκο και βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Για να μπορέσει η Ολλανδική ομάδα να κάνει επαγγελματία τον 16χρονο Έλληνα θα πρέπει να τα βρει με τους πράσινους για τα τροφεία.
Τα τροφεία που δικαιούται το Τριφύλλι είναι 225.000 και κάλλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ποσό για να επέλθει συμφωνία για τον Φάλκεμπεργκ.
Το εάν θα χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο οι πράσινοι θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου