Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Το "έριξε" στο πινγκ-πονγκ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


Η προετοιμασία της Σάλκε έχει ξεκινήσει για τα καλά, και πλέον σιγά σιγά και οι διεθνείς που έλειπαν λόγω Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αρχίζουν να ενσωματώνονται στην ομάδα. Το Ντονάουεσινγκεν της νότιας Γερμανίας, είναι το μέρος που φιλοξενεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Σάλκε, με τις ασκήσεις στο γήπεδο, αλλά και την εκγύμναση να αποτελούν καθημερινή ασχολία των παικτών.
Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιριστές της Σάλκε, μαζί τους ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, πέρα από πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορούν να παίξουν και πολύ καλό πινγκ - πονγκ, όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σάλκε, στο λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, προς το παρόν κάνει κανονικά προετοιμασία με την Σάλκε, μιας και δεν υπάρχει κάποια καινούργια πληροφορία, σχετικά με πιθανή μεταγραφή του.
Δείτε τον μαζί με τους Φελίπε Σαντάνα, Μισέλ Μπάστος και Μάρκο Χέγκερ, να ξεκλέβουν λίγο χρόνο από τη σκληρή προετοιμασία της Σάλκε, και να μας δείχνουν τις ικανότητές τους και στο πινγκ - πονγκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου