Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πρώτη προπόνηση στο Κορωπί για τους Νέους του Παναθηναϊκού

 

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Παρασκευή το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στο νέο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού. Υπό το βλέμμα των Ρούτερ, Φος η προπόνηση. Σε τρεις εβδομάδες έτοιμοι οι Νιούμαν και Μπαμίχα. Σε καλή κατάσταση τα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο.
Πρώτη προπόνηση στο νέο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί με την ομάδα των Νέων του Τριφυλλιού να πατάει πρώτη στο νέο σπίτι των "πράσινων".
Ο Βαγγέλης Σάμιος είδε τους παίκτες του να δίνουν το παρών στο Κορωπί και να προπονούνται σε ένα από τα δυο γήπεδα με χορτάρι τα οποία όπως έλεγαν μάλιστα τα παιδιά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Το παρών έδωσαν οι Γκέκας, Κότσαρης, Κακούρης, Μυρθιανός, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Τσόκρης, Γεροκωνσταντής, Ζαφειράκης, Μαλντίν, Χαλκιαδάκης και Μπαμίχα με τον τελευταίο να ακολουθεί ένα μέρος του προγράμματος καθώς σε τρεις εβδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος.
Επίσης δεν προπονήθηκε ο Νιούμαν ο οποίος υποβλήθηκε και αυτός σε μια μικρή επέμβαση και θα είναι έτοιμος και αυτός σε είκοσι μέρες ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.
Απών ήταν και ο Θαναηλάκης ο οποίος έχει εξασφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω άδεια από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.
Υπό το βλέμμα των Ρούτερ, Φος
Η προπόνηση της ομάδας των Νέων του Παναθηναϊκού διεξήχθη υπό το βλέμμα των προπονητών της πρώτης ομάδας Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος οι οποίοι την Παρασκευή απλά παρακολούθησαν το πρόγραμμα ενώ δεν αποκλείεται στην διάρκεια της σεζόν να μπουν σε κάποια κομμάτια εκγύμνασης.
Οι Ρούτερ και Φος είχαν μια ευκαιρία έτσι να δουν και την κατάσταση των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα των Νέων του Τριφυλλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου