Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κ17: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2 [PHOTOS+VIDEO]


Σημαντική νίκη πήρε εκτός έδρας η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιώνιου, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου, για την 9η αγωνιστική του 1ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.


Η αναμέτρηση είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας και πέτυχαν και δύο γκολ. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι και κατά διαστήματα είχε την απόλυτη υπεροχή, σημείωσε ένα γκολ και θα μπορούσε να πάρει και την ισοπαλία αν οι παίκτες του δεν αστοχούσαν σε κάποιες κλασικές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9’ όταν μετά από κόρνερ του Τουρούκη, ο Πίσπας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 14’ ο πορτιέρο των πρασίνων Ξενόπουλος μπλοκάροντας την μπάλα μετά από μια επίθεση των κυανέρυθρων, είδε την ομάδα του Πανιωνίου να έχει ανέβει ψηλά, έβγαλε με βολέ, με μια, στον αμαρκάριστο Λάμπρου, ο οποίος πέρασε με λόμπα την μπάλα πάνω από τον Αστρά, αυτή κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με τακουνάκι έκανε το 2-0.

Ο Πανιώνιος μείωσε στο 59’ όταν ο Μπότσης βγήκε από δεξιά στην πλάτη της άμυνας σε θέση τετατετ και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξενόπουλου.

Με τη νίκη τους αυτή οι πράσινοι βρέθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας 2 παιχνίδια λιγότερα από τον δεύτερο Πανιώνιο και ένα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Κιουρανάκης, Σταμίρης, Σταυρόπουλος, Μπέρκασι, Κοτσοβός, Τζελέφας, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπάι, Τρυφιάτης, Δρακάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Ζήκος (61’ Θεοχάρης), Αθανασόπουλος, Μίγκος, Πίσπας (69’ Ρούμπος), Μπαλατσούρας, Λάμπρου, Τουρούκης (36' Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάννης.


Φωτορεπορτάζ


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση κάνοντας κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου