Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σερί νικών...

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ       1-3
Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία Β' Ερασιτεχνικής!

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι Πόντιοι εκτός έδρας απέναντι στην Αναγέννηση Σβορώνου με το ευρύ σκορ 1-3! Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ειδικά στο α' ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ

με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπεκιάρη έξω από την περιοχή, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο τείχος αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 στο 20'.
Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 58' μετά από φάουλ που κέρδισαν από την γωνία της δεξιάς περιοχής, ο Αδάμου με γυριστή κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα των Ποντίων Κούζα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους για να διαμορφώσουν τον δείκτη του σκορ σε 1-2 με ωραίο πλασέ του Παμπουκίδη μετά από ασίστ του Μπεκιάρη στο 77',ενώ τρία λεπτά πριν την κανονική λήξη του αγώνα του σκορ έκλεισε ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από ασίστ του Αγγέλου!
Σύνθεση:Κούζας,Σπυριδόπουλος,Μπαλαμπάνης,Ασλανίδης, Παπαδόπουλος,Βασιλείου Δ,Βασιλείου Σ,Μπεκιάρης,Λάμπρου,Συμεωνίδης,Λιπιρίδης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Σκουριάς,Αγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου